Ovesná kaše s kokosovým mlékem, banánem, mangem a borůvkami

Další recept na kaši, tentokrát s kokosovým krémem, který ovesným vločkám přidá novou chuť a s mangem, které dodá exotický nádech i nádhernou barvu. Pochutnejte si na ní ráno doma nebo si ji vezměte ve skleničce s sebou do práce jako dobrou zdravou svačinku.



INGREDIENCE (2 porce)

  • hrnek jemných ovesných vloček
  • hrnek kokosového mléka a krému
  • 1 banán
  • 1 mango
  • hrst borůvek

RECEPT

1. Do malého hrnce vysypejte hrnek ovesných vloček a hrnek kokosového krému s mlékem. Pokud nemáte kokosový krém, můžete místo toho použít prostě obyčejné mléko. Směs zahřívejte na středním plameni a občas s ní zamíchejte.

2. Mezitím oloupejte banán a nakrájejte ho na drobné kostky, které hned přidejte do kaše. Dále si očistěte borůvky. Mango oloupejte a nakrájejte na proužky. Horkou kaši promíchanou s banánovými kostkami servírujte na dvě misky, obložte je mangovými proužky a borůvkami a pochutnejte si na ni, dokud je teplá.




Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..