Obložené domácí bagely s rajčaty a bazalkou

Pokud byste chtěli zkusit upéct celozrnné bagely ze včerejška, ale nenapadá vás, s čím se bagely jí, přidávám vám dnes jednu svěží jarní inspiraci. A zrovna úplně jednoduchou a přesto dobrou, zdravou a barevnou.



INGREDIENCE


RECEPT

1. Pokud už máte bagely upečené, tak to bude vážně rychlovka. Jeden čerstvý bagel podélně rozřízněte. Jeho spodní stranu namažte krémovým sýrem. U toho pozor už v obchodě. Je velký rozdíl ve složení jednotlivých značek. Dejte si tedy záležet, co kupujete a vyberte ten, kde není žádná zbytečná chemie.

2. Cherry rajčátka omyjte a podélně rozkrojte napůl. Rozprostřete je na namazanou půlku pečiva. Čerstvou bazalku omyjte a nakrájejte na tenké proužky. Těmi bagel s rajčaty posypejte. Pokud nemáte zrovna čerstvou bazalku k dispozici, můžete použít i provenskálské koření, které je v kombinaci s rajčaty také skvělé. Hotový bagel přiklopte druhou půlkou a můžete si pochutnat na zdravé a výborné svačině nebo snídani.


 



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..