Ovesná kaše z podmáslí s čerstvým ovocem

Ovesná kaše na všechny způsoby s čerstvým ovocem je moje oblíbená snídaně. Tentokrát jsem ji zkusila vytvořit s podmáslím a byla perfektní. Je to tedy další varianta, jak si připravit rychlou, dobrou a zdravou snídani nebo svačinku na doma nebo do skleničky, do práce či do školy 🙂 Tahle ovesná kaše z podmáslí s čerstvým ovocem fakt stojí za to.


Ovesná kaše z podmáslí


INGREDIENCE (1 porce)

  • 6 lžic jemných ovesných vloček
  • podmáslí
  • lžíce javorového sirupu
  • hrst čerstvých jahod
  • hrst čerstvých borůvek

RECEPT

1. Do skleničky nasypejte ovesné vločky a úplně je zalijte podmáslím. Skleničku pevně uzavřete a protřepejte tak, aby se vločky a podmáslí úplně promíchaly. Skleničku vložte do lednice a nechte ji tam 15 minut odpočívat.

2. Mezitím si očistěte borůvky a jahody a nakrájejte je na menší kousky. Po 15 minutách vyndejte skleničku z lednice a zkontrolujte, jestli kaše dostatečně zhoustla. Pokud ano, zamíchejte do ní asi dvě lžíce nadrobno nakrájeného ovoce a javorový sirup.

3. Zbytek ovoce naskládejte na vršek kaše a vychutnejte si zdravou snídani 🙂


Ovesná kaše z podmáslí

Ovesná kaše z podmáslí

Ovesná kaše z podmáslí



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..