Banana bread s burákovým máslem a jablkem

Banánovo-datlový chleba jsem vám už představila v jiném receptu. Skvělý je samozřejmě i jen tak, ale já jsem jako obměnu zvolila jeho verzi jako toast s burákovým máslem a nakrájeným jablkem ozdobený jogurtem a chia semínky.

 

 

INGREDIENCE

  • banánový datlový chléb
  • arašídové máslo
  • javorový sirup
  • jablko
  • řecký jogurt
  • chia semínka

 

RECEPT

  1. Nejdříve si na grilu nebo nasucho na pánvi opečte datlový chleba. V malé misce míchejte arašídové máslo s několika lžičkami javorového sirupu dokud nebude směs matná. Jablko si nakrájejte na tenké plátky.
  2. Na horký toast namažte trochu směsi másla a sirupu, na tu položte jablečné plátky, ozdobte lžící řeckého jogurtu a posypejte chia semínky. Sladká a výborná svačina je na světě 🙂

 



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..