Ovesná kaše s ovocem
Pojďte si někdy udělat příjemné ráno a místo kupované bagety nebo koláčku si dejte kaši z ovesných vloček, která vás bude zásobovat energií až do oběda. Tady asi nemá smysl psát přímo recept, fotky a vaše vlastní fantazie budou bohatě stačit. Kaši vařím vždy ráno jednoduše tak, že vločky zaleju mlékem a vařím. Nic neodměřuju, ale chvíli počkám, než kaše zhoustne. Pokud se mi zdá hustá, přidám mléko, pokud řídká, vyvařím přebytečnou tekutinu nebo přidám pár vloček. S výslednou kaší se dá jakkoliv kouzlit. Já to mám nejraději s čerstvým barevným ovocem, jako vidíte na fotkách. Jo a málem bych zapomněla. Samotné vločky nemají nijak extra dobrou chuť, tak doporučuju ještě při vaření přidat lžičku medu, agávového nebo javorového sirupu. Kaše je pak jemně nasládlá a s ovocem naprosto perfektní 🙂