Hot dog – jeden z pilířů americké kuchyně. Ale ruku na srdce, zkoušeli jste někdy doma připravit opravdu pořádné hot dogy se vším všudy? My jsme to dnes zkusili a stálo to za to 🙂 A protože jsme je večeřeli a slunce zachází brzy, moc fotek už nebylo, proto dole najdete ještě jednoho mýho hot doga 🙂
Pro skvělý hot dogy je základ vybrat dobré párky. Zapomeňte na nějaký svlíkačky s 13 % masa a mrkněte se v uzeninách na ty lepší párky. Já jsem sehnala dokonce s 98 % masa, což je zatím nejvíc, co jsem na pultech viděla. Tedy snad kromě domácích párků od rodičů, u kterých víte stopro, co tam je 🙂
Pokud máte doma ty nejlepší ingredience, je čas pustit se do toho. V případě venkovního grilu – což je ta nejlepší volba – pošlete chlapa rozdělat oheň a mezitím si usmažte na troše oleje pořádnou dávku cibulky. Do malé misky nakrájejte kyselé okurky a nachystat si můžete taky bagetky.
Každou bagetku podélně nakrojte, ale ne moc, aby se úplně nerozpadla. Na oheň dejte nejdřív párky, po chvilce i bagetky a opékejte několik minut.
Na opečené bagetky navrstvěte smaženou cibulku, na tu plátky okurků, párek a vše zalejte BBQ omáčkou. Nachystejte si velkou kupu papírových útěrek a můžete se pustit do pořádání. Dobrou chuť 🙂
1 thought on “Hot dog(s) s BBQ omáčkou a smaženou cibulkou”