Duben v kuchyni
Letos zahájíme duben rovnou vrcholem Velikonoc. Díky tomu bude mít asi každá česká domácnost na začátku dubna lednici nacpanou vařenými vejci. U nás se k jejich spotřebování osvědčil nejjednodušší a nejlepší recept na vajíčkový salát.
Díky teplému počasí, které zatím na duben předpovídají, věřím, že už brzo budeme moci začít sklízet dobroty nejen ze zahrádek, ale taky z přírody. Těším se hlavně na medvědí česnek. Určitě z něho uvidíte více receptů, než jen loňské medvědí pesto, které nám v lednici vydrželo doslova celý rok.
Dalšími surovinami, které v dubnu pofrčí, bude můj oblíbený chřest, červená řepa, pórek, zelené saláty, ředkvičky nebo rebarbora. S tou se mrkneme na zoubek i první letošní zmrzlině 🙂
Krásný duben!